Предраг Пажин пред 7dnilevski.com: Левски има много грамотен треньор и аз вярвам, че той ще успее

Потърсихме един от „сините“ любимци от близкото минало Предраг Пажин за коментар относно мача на Левски с цска-София. Ето, какво сподели сърбинът пред нашата медия.

– Господин Пажин, търсим Ви от „синята” медия 7dnilevski.com Бяхте коментатор в студиото на Диема, но ние бихме желали да кажете няколко думи пред левскарска медия.

Първият ни въпрос към Вас е:

– Хареса ли ви мача и играта, която демонстрира нашият любим отбор?

– През първото полувреме да, но през второто не показаха почти нищо.
– Имахте възможност да гледате повторения в студиото на медията, която излъчи мача, останаха ли у Вас съмнения за засада при гола на Каранга?

– Какво е Вашето мнение за треньора на Левски Делио Роси? И според Вас пусна ли правилните футболисти, както и направи ли подходящите смени?
– Много грамотен треньор, все още търси оптималния състав и просто има нужда от време, за да направи добър и боеспособен отбор.
– Ако трябва да отличите някого в този мач от отбора на Левски, кой би било това?
– Нямаше нито един футболист, който да се отличи от останалите.
– Вие сте един от малкото чужденци, играли за Левски, които знаят истинското значение на думата дерби. Според Вас, тези играчи раздадоха ли се максимално и осъзнават ли важността на този мач, макар той да не може да се нарече дерби по обясними причини?
– Ами, не съм сигурен, че са разбрали. Има футболисти, които за пръв път играха в такъв мач…
– А раздадоха ли се на 100%?
– Разбира се, че го направиха. Просто не можаха при тези условия, да покажат най-доброто от себе си.
– Господин Пажин, ще Ви върна един мач назад и ще Ви помоля да коментирате постъпката на защитника на Етър след пропуснатата дузпа от Нашименто. Щеше ли да бъде допуснато подобно поведение, ако на терена бяха играчи като Вас и Гонзо примерно? Липсва ли изявен лидер на терена за Левски?
– Поведението беше просташко, без всякакъв коментар…. Лидер абсолютно липсва.
– Според Вас футболистите, които дойдоха през зимната пауза, успяха ли да се аклиматизират вече? И как оценявате трансферите, бяха ли успешни те?
– Все още не са се аклиматизирали, качества имат и дано да ги покажат съвсем скоро.
– Видно е, че доста от феновете губят търпение спрямо треньора, какво бихте им казали в такъв момент? Някои от тях дори споделят мнение, че стилът на игра, който изповядва италианецът не отива на Левски.
– Търпение, няма какво друго… С още една смяна на треньора, нищо няма да се оправи. Аз имам доверие на Роси и не се съмнявам, че ще успее.
– След като титлата вече е мираж за Левски, следва ли отборът да съсредоточи усилията си изцяло върху Купата, за да не се получи още една нулева година за „сините”?
– Разбира се. Титлата трябва да се превърне в приоритет за Левски, за да може да спаси сезона.
– Благодарим Ви много за интервюто, г-н Пажин. Желаем Ви много успехи.
www.7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment