Хали Тиам: Убеден съм, че Левски може да спечели Купата

 

Полузащитникът на Левски Хали Тиам заяви, че отборът е готов да спечели Купата на България. Дефанзивният халф говори пред Диема Спорт за адаптацията си в клуба и България.
„Чувствам се много добре в отбора. София ми харесва, тук е прекрасно. Мачовете са много здрави. Трудно е да се печели в Първа лига. Запознаваме се детайлно с всеки съперник. Всяка една страна има своите специфики, но те са в детайлите. Делио Роси изисква от мен да играя силно, да влизам здраво в единоборствата, да съм подготвен физически. Нашите фенове създават невероятна атмосфера във всеки един двубой. Във Варна, когато останахме с десет души, благодарение на тях се чувствахме като 11. Тук съм, за да остана дълго време. Все още не съм разгледал детайлно София. Чувствам се така, сякаш съм играл от дълго време тук. Убеден съм на 100 процента, че можем да спечелим не само полуфиналите, но и финала за купата. Този отбор трябва да спечели трофей. Първенството още не е свършило, ще се борим“, заяви Тиам.
В същото време изпадналият в немилост Нелуц Рошу публикува снимка в социалните мрежи от Букурещ. Румънецът бе изваден от групата на Левски за мача с Етър и е предпочел да не гледа своите съотборници.

Related posts

Leave a Comment