Станислав Иванов пред 7dnilevski.com: В плейофите ще изглеждаме по-добре и ще побеждаваме всеки мач

– Здравейте, г-н Иванов. Първият ми въпрос към Вас е, как се чувствате след изиграните мачове за юношеския национален отбор, чийто капитан сте? Какви са настроенията в лагера на отбора? Направихте страхотен мач срещу Испания, играхте не лошо срещу Франция, въпреки че загубихте.
– Здравейте . Няма как да се чувствам добре, след като не побеждаваме, хвърлихме много усилия, но нямахме късмет. Направихме добър мач срещу Испания, добър резултат, също така влязохме добре във втория мач с Франция. Изпуснахме няколко чисти положения при 0:0, след това при 1:0 и мисля , че може да съжаляваме, че не взехме нещо от този мач . Нормално да не е най-доброто настроение в съблекалнята. Нормално е, когато загубиш, да нямаш настроение.

– Въпреки всичко, оставихте добри впечатления. Какво бихте споделили с нас за работата си с треньора в националния отбор и тази с Делио Роси?

– За мен господин Стойков е много добър треньор, научи ни на много неща, въпреки ограниченото време за лагери, за което искрено му благодарим . Истински професионалист , голям мотиватор и направи наистина един много добър колектив от нас . За Делио Роси мога да кажа същото, човек с голям опит зад гърба си .

– Вие подновихте договора си с Левски през зимната пауза, направихте подготовка в Малта с отбора. Какво е настроението в съблекалнята на Левски в момента?

 – В момента точно не знам и аз сега се прибрах от Испания. Надявам се е добро и момчетата се готвят за плейофите на високи обороти .
 
Господин Иванов, Левски привлече много футболисти през този сезон и направи своеобразен рекорд в този аспект. Вие как смятате, новите попълнения вдигнаха ли класата в отбора? Може ли да отличите някого персонално?
– Да, наистина се взеха много футболисти, нормално е да се вдигне класата, поради тази причина взеха толкова нови попълнения. Надявам се да оправдаят очакванията .

– Много фенове са на мнение, че трябва да се залага повече на български футболисти, в това число и на вас. Вчера се появи информация, че има интерес от Славия към Вас и към Иво Найденов. Говори се, че искат да Ви вземат със статут на преотстъпени. Как гледате Вие на подобна възможност. С оглед на това, че сега не получавате достатъчно възможности за изява и има ли нещо вярно в това въобще.

 – И според мене трябва да се залага повече на български футболисти , защото не са по лоши от чужденците . Трабва да се дава повече шансове на своите футболисти всеки един клуб .

Относно информацията за Славия? 

– Не знам нищо по тази тема. Не мога да коментирам.
Господин Иванов, феновете на Левски започват да губят търпение. Искат резултати. Доста от тях твърдят, че методите на Делио Роси не сработват в Левски и отборът играе прекалено дефанзивен футбол, който не отговаря на представите им за Левски. Какво бихте казали Вие?
– Нормално да искат резултати, защото това е един от най-големите клубове. Трябва малко повече търпение и ще станат нещата . Относно методите не съм аз човека който да коментира, има си хора, които отговарят за тях .
– Ще Ви върна на мача с цска-София. Как ще коментирате Вие тази загуба? Какво не се получи?
– Атмосферните условия не предразполагаха за добър футбол и мисля, че късметът повлия на резултата .

– Тъй като Левски загуби шансове за титлата, трябва ли отборът да се съсредоточи сега изцяло върху спечелването на Купата на България и как оценявате шансовете на Левски за този трофей?

– Според мене имаме големи шансове за спечелването на купата, всичко зависи от нас.

– Вчера излезе статистика, че Левски е спечелил само два мача срещу отборите от Топ 6 и то с по 1:0. Сега започват пелейофите. Как смятате Вие, ще се представи ли отборът на по-високо ниво в този етап от първенството?

– Надявам се  силно. Вече минаха доста мачове. В началото беше по-трудно с нови футболисти, сега мисля, че вече изглеждаме по-добре и ще започнем да побеждаваме всеки мач и да държим едно високо ниво , което за мен е много важно постоянството .
– За финал, какво бихте искали да пожелаете на читателите на 7 дни Левски?
– Бъдете здрави, подкрепяйте любимия отбор. Само Левски.
www.7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment