Боян Йоргачевич говори единствено пред 7dnilevski.com на сбогуване

 

Уважаеми ЛЕВСКАРИ,
Понеже нашата медия първа ви извести вчера за напускането на Боян Йоргачевич и много други медии си направиха свободни съчинения върху написаното от нас, като дори и съвсем неколегиално не ни цитираха дори, ние решихме да сложим точка на спекулациите и да потърсим любимия вратар на Левски. ЕКСКЛУЗИВНО ЗА 7 дни Левски Боян Йоргачевич даде интервю. Ето какво каза той относно случващото се около него:

– Здравейте, господин Йоргачевич, търсим Ви от „синята“ медия на България 7dnilevski.com. Удобно ли ще бъде за Вас, да ни дадете кратко интервю?
– Здравейте. Да, съгласен съм. На Ваше разположение съм.
– Благодарим Ви много. Предполагам, сте наясно, че първият въпрос, който ще Ви задам е относно Вашия договор с Левски и оставането Ви на „Герена“? Ще прекратите ли преждевременно договора си с Левски или това са само спеклуации, които се появиха от няколко дни насам в медиите?
– Ще кажа само, че в този момент не мога да кажа нищо по въпроса.
– „Сините“ фенове са любопитни, защото вчера излязоха много статии, които Ви отписват от Левски и в тях се твърди, че напускате със сигурност. Дори една от водещите спортни медии съобщи за датата на Вашето напускане и казаха, че това ще стане на 6-ти септември, по време на мача с Лудогорец. Вярно ли е това?
– Ако се стигне до там, да прекратя своя договор предварително, това е много вероятно да се случи точно на тази дата и на този мач, и точно тогава да кажа сбогом на феновете.
– Обаче, Вие казвате, че към този момент все още нищо не е сигурно и не се знае, какво ще стане?
– Да, това е самата истина, понеже аз имах една среща със Спас Русев и неговия син, на която направихме едно неофициално споразумение, което за съжаление ще прекрати договора ми с отбора. Това обаче все още не е официално и аз не мога да кажа нищо на 100%.
– Ще бъдете ли обиден и огорчен от ръководството на тима, ако договорът Ви бъде прекратен, преди да е изтекъл?
– Ще съжалявам единствено и само заради това, че ще трябва да се разделя с клуба на моето сърце. От друга страна ще бъда радостен, защото аз бях част от едно голямо „синьо“ семейство и един голям ЛЕВСКИ.
– Не казахте, дали ще бъдете обиден обаче?
– Не, няма да бъда. Правя всичко това за ЛЕВСКИ.
– Кажете ни нещо повече за състоянието, в което се намирате в момента. Тренирате ли наравно с останалите или все още сте контузен?
– През последните 10 дни бях извън групата, защото страдах от болки в адукторите, но нищо сериозно. Ще бъда готов на 100% в следващите 5 дни.
– Ако Ви се даде възможност от новия треньор, да играете, ще се възползвате ли от нея?
– Смятам да отстъпя възможността на останалите играчи.
– Знаете, че Вие сте един от най-обичаните вратари на Левски. Какво бихте искали да пожелаете на великата „синя“ публика?
– Защото те са най-великите фенове на света, аз бих искал да им пожелая да съществуват вечно и да покажат на всички, какво точно значи „СИНЯ ОКУПАЦИЯ“. САМО ЛЕВСКИ.

7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment