Красимир Каракачанов към феновете на Левски: Не бъдете дребнави


Министърът на отбраната – Красимир Каракачанов, заяви на специална пресконференция, че въобще не го интересуват споровете кое от двете ЦСКА ЦСКА – 1948 или цска-софия, е истинското ЦСКА. Военният министър добави, че феновете на Левски са дребнави и се заяждат за глупости.
Повод за изказването му е надигналото се обществено недоволство, след като официално бе обявено, че ВВС ще участва в празненството на ЦСКА-София по случай 70-годишния юбилей на ЦСКА.

Феновете на Левски публикуваха гневна декларация, като зададоха няколко остри въпроса към премиера и военния министър.

“Въобще не ме интересуват споровете кое ЦСКА е ЦСКА. Виждате, че във Военния клуб ще се проведе алтернативно тържество. На другата група също съм им дал възможност да празнуват. Съжалявам, че приятелите ми от фенклуба на Левски са дребнави и се заяждат за глупости. Няма смисъл да издребняваме за хиляда или две хиляди лева. Участието на ВВС в празника на ЦСКА, ще ни струва най-много две хиляди лева. Другата година и Левски има юбилей. Ако съм жив и здрав, и още съм министър на отбраната, ще помоля колегите от МВР да направят жест към Левски”, заяви Каракачанов.

Related posts

Leave a Comment