Боян Йоргачевич пред 7dnilevski.com: Нямам никакво съмнение, че Левски ще играе в Европа

В днешния важен мач за нашия любим отбор, решихме да потърсим един от големите любимци на Сектор Б Боян Йоргачевич за кратък коментар относно отминалия финал за Купата на България, за днешния мач и евентуалния бараж за участие на „сините” в Лига Европа. Ето какво каза един от най-сърцатите левскари чужденци, пребивавали на „Герена” въобще.

– Здравейте, г-н Йоргачевич! Търсим Ви от 7 дни Левски. Как ще коментирате приключилия вече финал за Купата на България и представянето на любимия ни отбор в този мач?

– Здравейте! Какво мога да кажа за този мач, освен това, че всеки един финал, както може да бъде спечелен, така може и да бъде загубен. Не е важно, колко пъти ще паднеш. Важно е, колко пъти ще се изправиш, а Левски винаги ще намери начин да се изправи и да се издигне, в каквато и да е ситуация. Това е отбор, който има традиции и невероятна история. Не виждам как, някой може да спре устрема на Левски. Съвсем скоро любимият ни отбор ще прекъсне тази негативна серия, която вече толкова години е голяма тежест за нас. Смело мога да заявя, че още в следващия сезон Левски ще бъде това, което всички фенове очакват да бъде.

– Какво смятате, че ще се случи в днешния мач срещу цска-софия? Знаете, че отборът излиза без голяма част от титулярите.

– Вижте, в отбор като Левски не може да се говори за титуляри и резерви. Смятам, че футболистите, които са на разположение на треньора Делио Роси, ще дадат всичко от себе си, за да спечелят този мач. Уверен съм, че „сините” ще спечелят.

– Господин Йоргачевич, как ще коментирате едно евентуално участие на Левски в мач-бараж за участие на тима в турнира Лига Европа? Знаете, че на „сините” са им необходими три точки от оставащите два мача, за да си гарантират баража, който вероятно ще бъде с отбора на Черно море.

– Следя всичко, което се случва на „Герена”. Наясно съм с всичко, което предстои оттук до края на първенството. Аз нямам никакво съмнение по отношение на това, дали Левски ще вземе участие в Лига Европа. Предстоят още три изключително важни мача и аз съм убеден, че Левски ще измъкне максимума и от трите, след което ще може спокойно да започне подготовката си за Европа!

– Какво бихте искали да пожелаете на феновете на Левски?

– Използвам Вашата трибуна, за да се обърна към тях и да ги поздравя лично. Вие сте най-великата публика. Желая ви много хубави моменти с любимия отбор. Вярвайте и нещата ще започнат да се случват! Обичам ви!

7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment