Оперираха голяма надежда на Левски по спешност в Пирогов

Ивайло Иванов от набор 2002 на ЛЕВСКИ с успешна операция днес в Пирогов, съобщи ексклузивно за 7 дни Левски Сини тренировки.

Юношата на ЛЕВСКИ Ивайло Иванов от набор 2002, който е брат на Станислав Иванов по-рано днес претърпя успешна операция в Пирогов.Младокът е един от най-големите таланти в своята възрастова група, като негов треньор е Борислав Кьосев.Иво получи неприятна контузия в областта на лакътя по време на мача срещу цска-софия и спешно беше откаран в болнично заведение.Оказа се, че е получил
лускация със счупване на лакътната става и днес беше успешно опериран от д-р Николай Валентинов Цуцумански, който изпълнява длъжността началник ““Клиника по детска ортопедия и травматология“.Нашият екип посети днес Ивчо в болничната му стая в Пирогов, като му пожела бързо възстановяване и скорощно завръщане на зеления килим.

Д-р Николай Цуцмански е роден на 22 октомври 1966 г. в гр. София.

През 1984 г. завършва 35-та РЕГ „М. И. Калинин”.
Завършва медицина през 1994 г. От 02. 02. 1995 г. работи в „Пирогов” в Клиниката по детска травматология.

През 1994г. завършва медицина ВИМ-гр. София.
Целият му професионален път е в Клиниката по детска травматология, „Пирогов”.В края на 1994 година започва да работи в детската травматология на „Пирогов”.

Придобива специалност през 2000 г.
През 2010 г придобива специалност по „Здравен мениджмънт”.Д-р Цуцумански има опит в ръководенето на медицински центрове.Ежегодно участва в конгреси в България и чужбина.Член е БОТА.

Научните му интереси са в областта на детската травматология, стортната травматология, ски и сноуборд травмите.Малкото останало свободно време д-р Цуцумански посвещава на изобразителното изкуство и историята.

През 2012 година и 2014 година удостоен с приза „Лекар, на когото българите вярват”.

Related posts

Leave a Comment