Левски избира между 13 вратари за конкурент на Митрев

На “Герена” умуват върху 13 оферти, които са получили за вратари от чужбина. “Сините” са решили на всяка цена да вземат чужденец, който да бъде конкурент на Божидар Митрев през новия сезон. Капитанът на “сините” остана почти без алтернатива, след като първо Александър Любенов се провали при гостуването на Ботев (Пд) и се озова във Враца.
Същото през пролетта се повтори и с Николай Кръстев. Гигантът сбърка в домакинството с Етър, което струва скъпо на “сините”.
Феновете пък обърнаха гръб на Митрев след загубата с 0:1 от цска-софия и оттогава го засипват с обиди при всяка негова грешка. На вратата в един мач застана и юношата Петър Иванов, който в началото на годината подписа договор като професионалист. Такъв обаче все още няма Димитър Шейтанов, който е считан за един от най-талантливите вратари у нас за годините си.
Според запознати “сините” вече имат и фаворит сред имената, които са им предложени. Това е словак, който впечатлявал с визитка и физически данни. Освен това ще излезе почти без пари на клуба. Привличането му най-вероятно ще накара Левски да прати отново под наем Кръстев, Любенов или Иванов, за да продължат да трупат опит.

“Меридиан Мач”

Related posts

Leave a Comment