Уникално преживяване на мача Левски – Милан в чест на Гунди

Победата със 7:2 над ЦСКА от 1968 г. е един от най-паметните мачове в историята на „Левски“. На 17 ноември „сините“ побеждават вечния си враг с разгромния резултат, а хеттрик отбелязва великият Георги Аспарухов – Гунди. За това на 11 август на националния стадион „Васил Левски“, когато левскарската общност ще почете 75-годишнината от рождението на най-обичания футболист, таблото, показващо победата, отново ще светне.

То ще бъде във вида, в който отбелязва края на може би най-великата среща между „Левски“ и ЦСКА. След мача са запалени хиляди факли, като много от тях са в самия Сектор „Г“, където има и доста привърженици на „сините“. Веднага след мача снимка от таблото с паметния резултат е направена тайно на картичка, която може да бъде намерена единствено по… стрелбищата в столицата, където се раздава като награда. След спешна акция на милицията обаче всички налични бройки на картичката са иззети, а разпространяващите ги – осъдени за дребно хулиганство. В мача срещу „Милан“, който обещава да се превърне в грандиозно шоу и ще бъде излъчен пряко по bTV Action и VOYO.BG, феновете отново ще преживеят емоцията от паметната победа, а по-младите за първи път ще видят как е изглеждало таблото, за което знаят само от разказите на предшествениците си и от снимки в пресата.

Мачът „Левски“ – „Милан“ ще предложи уникално преживяване, както за зрителите по трибуните, така и за всички пред екраните. Билетите за спектакъла „75 години Георги Аспарухов – Гунди“ вече са в продажба и са на цени от 9,57 до 194,30 лв.

Related posts

Leave a Comment