Само в „7 дни Левски” за състоянието на Паулиньо

След като влезе през второто полувреме, бразилската перла в селекцията на Левски не успя да доиграе мача и беше принудително заменен от Илия Димитров. Тази смяна поля със студен душ трибуните на Герена и привържениците на „сините” се смълчаха от притеснение, какво е състоянието на Паулиньо. Отговор не беше даден и след мача. Нашият екип се свърза лично с кариоката, за да разкрие малко повече за състоянието си. Ето, какво каза крилото пред „7 дни Левски”:

– Бих искал да успокоя феновете на Левски и да им кажа, че няма нищо притеснително относно здравето ми, след снощния мач. Оказа се, че е само схващане, което не е фатално и се надявам още за следващия мач да съм на разположение на новия треньор и ако той прецени, да играя!

Появата на бразилеца на терена вчера, оживи трибуните и той бе посрещнат с бурни аплаузи от привържениците на Левски. Той успя са раздвижи играта на отбора и внесе доста острота в атаката, като демонстрира самочувствие и през времето, в което беше на терена, непрестанно тормозеше противниковата защита.

instagram.com/7dayslevski

facebook.com/7dnilevski

7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment