Паулиньо тренира на специален режим

Бразилската перла в селекцията на Левски тренира по специална програма, която да гарантира скорошното му завръщане на терена. Паулиньо изрази надежда, че ще може да играе съвем скоро. Ето, какво отговори крилото на „сините“ на въпроса, как е и кога най-рано можем да го очакваме в игра пред „7 дни Левски“:

– Мога да кажа, че ще се завърна в игра скоро, защото в момента тренирам по специална програма, която ще ми позволи да се възстановява по-бързо. Не мога да кажа със сигурност, дали ще играя в следващия мач, защото това ще прецени лекарския щаб и треньора, но аз силно се надявам.

Припомняме, че Паулиньо получи контузия още по време на подготовката на Левски в Правец, под ръководството на вече бившия треньор на „сините“ Делио Роси. Това попречи на бързоногото крило да вземе участие в мачовете на Левски в Лига Европа. Той се появи за първи път през този сезон в домакинсия мач на Герена срещу Черно море, обаче бе принудително заменен, тъй като по думите му получи схващане, но треньорският щаб не смее да рискува здравето му и той няма да играе срещу Ботев (Враца).

7dnilevski.com

instagram.com/7dayslevski

facebook.com/7dnilevskj

Related posts

Leave a Comment