Агентът на Цветкович излъга медиите, че Левски няма интерес към клиента му

Агентът на сръбския защитник Милош Цветкович откровено излъга медиите в България, че Левски не се интересува от клиента му и не са преговаряли с него за нов договор. В опровержение на появилата се информация изпълнителният директор на „сините“ Красимир Иванов излезе с изявление в социалната мрежа Фейсбук. Ето, какво написа шефа на 26-кратните шампиони:

Днес агентът Милко Бански разпространи в публичното пространство информация, че нашия клуб не е проявил интерес към Милош Цветкович. Със същото съобщение този господин си е позволил да иронизира клуба относно отношенията ни с Роман Прохазка.

Първо, г-н Бански не е и никога не е бил агент на Роман Прохазка и е абсолютно неприемливо да си позволява коментар по темата, защото не е запознат с детайлите на водените разговори.

Второ, г-н Бански откровено лъже, защото разговори с него и с Милош Цветкович вече са водени. С удоволствие мога да му припомня с кого и кога. Разбирам желанието му да създава обществен натиск за постигане на лични интереси, но няма как да му позволя това.

Трето, той си е позволил да говори и от името на играча. Милош има договор с клуба и винаги го е уважавал, като ясно е поставял въпроси, които иска да се обсъждат. Ние никога не сме имали проблем в комуникацията и се отнасяме с най-голямо уважение към него.

Instagram.com/7dayslevski

Facebook.com/7dnilevski

Related posts

Leave a Comment