Фалшиви новини от зависими медии клатят Левски

Фалшивите новини от зависими медии не спират да заливат медийното пространство и да клатят най-обичаният клуб в Родината. Днес „Тема спорт“, очевидно поръчково, разпространи информацията, че Левски трябва спешно да плати близо 2 милиона лева на НАП, иначе го грози отнемане на лиценза за Евротурнирите. Ето, какво написаха точно Тема спорт:

За да бъде спасен клубът, “сините” ще трябва да преведат по сметките на Националната агенция по приходите близо 2 милиона лева в кратък срок. Ако не го направи, клубът може да наруши правилата за Финансов феърплей на УЕФА и да остане без права за участие в евротурнирите.

Справка на „7 дни Левски“ показва, че това далеч не отговаря на истината, защото Левски има договор с НАП за разсрочване на дълга и към този момент , клубът остава да внесе 400 000 лева, които ще са последната вноска по това задължение. Което значи, че разпространената информация не отговаря на истината и очевидно цели дестабилизиране на отбора.

Очаква се днес на пресконференция Красимир Иванов да даде подробна информация относно поисканото от компания за чартърни полети обявяване на Левски в несъстоятелност. Ще се даде още и подробна информация относно заведеното от Черно море дело за дължимите 200 000 лева от продажбата на Мехди Бурабия, които „моряците“ твърдят, че са дължими. Очаквайте подробности.

Instagram.com/7dayslevski

Facebook.com/7dnilevski

7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment