Шейтанов се раздели с Левски с прочувствени слова

Младият вратар на Левски се раздели с отбора със сърцераздиралени думи. Той направи това в профила си в социалната мрежа, където написа следното:

„Днес беше последният ми ден като футболист на ПФК Левски София. Не знам откъде да започна…
Десет години – това са хиляди тренировки, стотици мачове и толкова емоции – отдаденост, страст, воля, разочарования, лишения, щастие. През тези години прекарвах на стадиона повече време, отколкто където и да е другаде. Искам да благодаря на всеки един човек от този стадион, защото всеки от тях ми помогна да израстна като човек и спортист. Има хиляди моменти които никога няма да забравя и ще бъдат ценни уроци занапред в живота ми!
Горд съм с всички успехи, които постигнах, носейки “тежката” фланелка на Левски! Не всеки път успявах, но винаги давах максимума от себе си. Искам да благодаря на семейството и приятелите ми, които бяха до мен и безрезервно ме подкрепяха в трудните моменти.
Професионалният ми път продължава другаде, но никога няма да забравя какво е да играеш за този отбор, никога няма да забравя моите съотборници, моите треньори и хората с които съм работил. Винаги ще помня хубавите ни моменти заедно! Моят дом е тук!“
Само Левски 💙 #samolevski

Нашият екип желае на Шейтанов много бъдещи успехи, здраве, щастие и късмет. Дерзай!

Instagram.com/7dayslevski

Facebook.com/7dnilevski

7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment