Павел Колев взе цялата власт в Левски

Павел Колев е новият изпълнителен директор на Левски, информира официалният сайт на клуба. На заседание на Надзорния съвет, което се е провело вчера, е бил избран нов Управителен съвет, в който освен досегашния заместник-изпълнителен директор на БФС, влизат още Ели Шопова и Найден Димитров.

От съобщението става ясно, че на 6 март ще се състои и Общо събрание в Левски, на което се очаква да настъпят още промени. Идването на Колев е само седмица, след като отказа категорично на Спас Русев, но този път идва с нов проект, който се очаква да стабилизира Левски. Собственикът Спас Русев, синът му Евгени и легендата Кирил Ивков са част от Надзорния съвет. Досегашният изпълнителен директор Красимир Иванов, адвокатът Стоян Кръстев, Даниел Боримиров и Галя Костова вече не са част от УС на Левски. Ето и съобщението от сайта на „сините“ :

Уважаеми привърженици, На заседание на Надзорния съвет на ПФК Левски от 17.01.2019 година бе взето решение за свикване на редовно общо събрание на дружеството на 06.03.2019 година. На заседание на Надзорния съвет на ПФК Левски от 18.01.2019 година бе взето решение да бъде освободен настоящия управителен съвет на клуба. Избран е нов управителен съвет в състав: Павел Николов Колев Ели Спасова Шопова Найден Кирилов Димитров Новият управителен съвет на клуба определи за изпълнителен директор Павел Николов Колев.

От ръководството на ПФК Левски

Related posts

Leave a Comment