Давид Яблонски: Моето желание е да остана в Левски

От началото на тази година спекулациите по адрес на централния защитник на Левски Давид Яблонски не спират. Регулярно почти всички медии се упражняват в свободните съчинения по отношение на съдбата на чеха. Истината обаче е коренно различна от тази, която се пише в медиите и това го потвърди самият Яблонски пред Главния редактор на 7dnilevski.com. Нашата медия реши да сложи край на догадките и се свърза с голмайстора на Левски за изминалия сезон. Ето, какво каза той по повод витаещите слухове:

„Искам да стане ясно, че моето желание е да остана в Левски. Към този момент, аз все още нямам реално предложение от клуба и не съм преговарял за нов договор. Това, че съм искал двойно увеличение на заплатата е абсолютна лъжа. Оттук нататък всичко зависи от Ръководството. Аз съм готов да седна на масата за преговори и съм сигурен, че можем да се споразумеем.“

Припомняме на читателите на 7dnilevski.com, че повечето от спортните медии твърдят, че Яблонски е отписал Левски и вероятността той да остане е нулева. Това обаче се оказва, че далеч не е така. Централният защитник на „сините“ изрази съжаление за загубения мач с Лудогорец. Той сподели, че лично неговата мотивация е била огромна, но мач с мач не си приличат. Чехът каза още, че всички в Левски имат огромно желание за титла, също така, че 26-кратните шампиони ще играят докрай и мач за мач.

isntagram.com/7dayslevski

facebook.com/7dnilevski

7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment