Александър Александров е назначен за главен скаут в Левски

Един от любимците на Сектор „Б“ се завръща в Левски. Александър Александров-Кривия стана част от новия селекционен съвет на клуба. Вчера 22.03.2019г. той е бил назначен, научи 7dnilevski.com. Александров ще има ролята скаут и ще има думата по привличането на играчи.

За негово идване на „Герена“ се заговори още в началото на годината, когато шефовете на клуба бяха други. Тогава Александров посочи, че с удоволствие би работил за сините, но първо някой трябва да го покани. 44-годишният пловдивчанин ще започне работа по лятната селекция веднага, защото Левски вече и без друго закъснява.

Една от основните задачи пред ръководството на Левски е създаването на селекционен съвет. В него ще влязат 5 или 7 души. „Сините“ са канили и бившия главен скаут на Лудогорец Методи Томанов. Досега обаче няма яснота дали той би започнал работа на „Герена“. От настоящия спортно-технически щаб на „сините“ Кривия е бил съотборник с Димитър Телкийски и Димитър Иванков. Първият е помощник-треньор на Георги Дерменджиев, а вторият отговаря за подготовката на вратарите.

Instagram.com/7dayslevski

Facebook.com/7dnilevski

7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment