Иван Горанов: Извинявам се

Иван Горанов използва официалния сайт на Левски, за да се извини за появилото се в интернет скандално видео с негово присъствие. То е заснето преди 2 години като на него Горанов танцува с двама свои приятели като в клипа има и неприлични сцени.

„Първо искам да се извиня за това видео, което далеч не подхожда на един футболист на Левски, а още повече и капитан. Няма да се оправдавам с това, че е от повече от две години и че съм бил млад и т.н. Съжалявам искрено за поведението си, но откакто се завърнах в „синия“ клуб смятам, че давам максималното от себе си на терена, винаги играя до последните си сили за „синята“ фланелка и за всички Вас по трибуните. Надявам се, че и извън терена съм показал какво означава да си футболист на „Левски“ и какъв пример трябва да се дава на децата и младите футболисти и привърженици. Никога повече няма да допусна подобна грешка, защото вече знам какво е да си професионален футболист и искам Вие да се гордеете с мен“, каза Горанов.

От Левски порицаха видеото и недопустимото поведение на капитана си, но застанаха зад него, макар и да обявиха, че той ще бъде наказан.

Instagram.com/7dayslevski

Facebook.com/7dnilevski

7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment