Медиите разпространиха невярна информация за Матиа Монтини

Вчера в медиите беше разпространена новина, че италианския футболист Матиа Монтини е говорил за интереса на Левски към него, което по справка на 7dnilevski.com се оказа напълно невярно. 27-годишният Монтини, който е юноша на Рома, е играч на ръумънския Динамо Букурещ от ноември 2018г., където премина със свободен трансфер. Той бързо се превърна в клюбов играч на отбора, като реализира 10 гола в 16 мача. Ето, какво разпространиха вчера българските медии като направен от футболиста коментар за интереса на „сините“ към него:

„Има доста сериозен интерес към мен. Знам, че българският гранд Левски ме иска, както и норвежкият Розенборг. Имам оферта и от Италия от отбор, който се бори за изкачване в Серие А. Това са доста примамливи варианти, но не знам къде ще продължа, ако напусна Динамо. Тук се чувствам добре, за кратко време се превърнах в ключов играч на отбора. Имам договор до лятото и ще видим какво ще се случи“, коментира Монтини.

„За Левски знам, че има едни от най-лудите фенове на Балканите. Румънският им скаут (б.а. Богдан Патрашку) напира да отида в София, но не знам“, каза още той.

Това обаче се оказа напълно невярно, тъй като екипът на нашата медия се свърза с италианеца в социалната мрежа и той отрече да е правил подобни коментари. Още повече Матиа Монтини, след като разбра за невярната информация, публикува в профила си в Instagram осмиваща история, която ще покажем със скрийншот на нашите читатели.

Коментарът на италианеца гласи следното: „Този, който е говорил, е някой друг Матиа Монтини“.

Instagram.com/7dayslevski

Facebook.com/7dnilevski

7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment