Тодор Минев ексклузивно пред 7dnilevski.com за работата си в Левски

Вече бившият маркетингов директор на ПФК Левски Тодор Минев се съгласи да даде ексклузивно интервю пред главния редактор на 7dnilevski.com, в което да внесе повече яснота относно своето напускане на клуба. И за да няма излишни спекулации, той отговори на въпросите, които считаме, че вълнуват цялата левскарска общност.

Ето какво каза той пред нашата медия:

  – Господин Минев, каква е генералната причина, поради която се стигна дотам Вие и Вашия екип да вземете тежкото решени да напуснете ПФК „Левски“?

– Липсата на комуникация между екипа ми и новото ръководство е основната причина, поради която реших да обявя оттеглянето си и основно това, че се спря достъпа ни до социалните медии на клуба. Ние ръководехме това звено с удоволствие, дори след като от клуба ми представиха предизвестие за прекратяване на взаимотношенията с компанията ми. Хората, които ме познават а и стотици привърженици не спираха да ме питат, защо не излиза нищо във фейсбук и инстаграм и се почуствах длъжен да дам обяснение за случващото се.

– Свързаха ли се от клуба вече с Вас, за да Ви кажат някаква конкретна причина за ограничаването на достъпа Ви до социалните медии на клуба и вече има ли някакъв конкретен отговор, дали е решено Вие и екипа Ви да бъдете отстранени?

– Не, все още не съм разговарял с никого по този въпрос.

– Смятате ли, че все още има някакъв шанс, да се разберете с клуба и работата Ви да продължи?

– Както неведнъж съм казвал, че това, което аз правя за Левки, за мен не е работа, а удоволствие. Винаги съм готов да работя за доброто име на клуба, дори и без заплащане. Ако се появи желание за разговор в новото ръководство – аз съм насреща.

– Тъй като от Вашия доклад става ясно, че сам сте взел решението за напускане на клуба, считате ли, че мълчанието от страна на Левски е ясен сигнал, че повече нямат нужда от услугите Ви?

– Аз ясно описах в изявлението си, че ми бе дадено предизвестие за прекратяване на договора с моята компания, за това не смятам, че решението е лично мое. Вярвам, че г-н Колев вижда стойноста, която аз допринасям за клуба и искрено смятам, че ако решението зависеше единствено от него, той би направил, каквото е необходимо, за да продължим да работим заедно.

– Много от привържениците на Левски одобряват Вашите методи на работа и считат Вашите резултати за много голям напредък в маркетинговата стратегия на „сините“, Вие наистина ли работихте с 0 лева бюджет и какво Ви мотивираше да го правите, дори и с лични инвестиции?

– Само и единствено любовта към клуба и „синята“ публика. Неведнъж хора са ме спирали пред стадиона или дори на улицата, за да ми стиснат ръката и да ми благодарят за това, което правим. Това е единственото възнаграждение, от което имам нужда.

– По думите Ви Вие сте направил лична инвестиция в порядъка на 7 000 лева в ЛЕВСКИ ТВ. Идеята за клубната телевизия Ваша ли е?

– Идеята за телевизията не е моя, но Левски ТВ и екипът, който работи в това звено е един от няй-големите активи на Левски. Момчетата жертват, време средства и какво ли още не, за да могат да създават съдържание, с което да продължават да хранят интереса на публиката. Жалко е, че има множество служители, които се чудят, как да им пречат вместо това, как да им помагат за да си вършат по-добре работата. Логичен е и въпросът, дали Левски ще продължат да надграждат изграденото от Вас до момента?

– Имате ли информация, дали ще продължат да ползват клубния талисман Лъвски и „сините ангели“?

– Искрено се надявам да се продължи в правилната посока и да достигнем до това, което правят големите клубове. Лъвски със сигурност ще остане а за „Сините ангели“, нямам информация на този етап.

– Ще се поддържа ли Вашата линия в маркетинговата стратегия? Става въпрос за бирата, фамилния сектор и събитието #MatchDay?

– Много ми се иска да е така, но за съжаление нямам информация.

– Ще продължите ли да помагате на Левски с Вашия опит макар и индиректно?

– Винаги! Левски е основен градивен елемент от моята ДНК структура, където и да съм, каквото и да правя, винаги ще имам време за любимия си клуб!

– И накрая, обиден ли си тръгвате от клуба и ако да, то на кого?

– В никакъв случай! Не съм обиден на никого. В мъжките взаимотношения няма място за обидени. Вярвам, че в бъдеще ще имаме шансове да работим заедно по един или друг начин.

 

Публикуваме и отчета на Тодор Минев, който той изложи в личния си профил в социална мрежа Facebook.

 

instagram.com/7dayslevski

facebook.com/7dnilevski

7dnilevski.com

 

 

Related posts

Leave a Comment