Левски готви приятна изненада за своите привърженици

ПФК „Левски“ ще зарадва привържениците си и колекционерите с най-обемната официална програма, издавана някога за футболен мач в България. Луксозното 64-странично издание е посветено на двубоя с „Ружомберок“ от Лига Европа и ще се продава в магазина на клуба на стадион „Виваком Арена-Георги Аспарухов“, както и в електронния магазин.

В книжката за мача можете да прочете: Интервю с Петър Хубчев и неговата философия, европейските турнири и новия сезон Обширно представяне на отбора на „Левски“ за сезон 2019/20 с голяма плакатна снимка Профил на капитана Живко Миланов и неговите мачове в европейските турнири

Кой е нашият съперник „Ружомберок“ и какви са неговите футболисти Роман Прохазка за съперника ни и периода му в „Левски“ Словаците в историята на „Левски“ Пълна и подробна история на сблъсъците ни със словашки отбори досега

Разговор с Емил Ангелов за незабравимите мачове с „Артмедия“ от „Синята приказка“ Божин Ласков – докторът с футболни обувки.

Головото шоу срещу „Рейпас“ и кои са рекордите на „Левски“ в европейските турнири История на програмите на „Левски“ в Европа плюс пълен каталог. Как да започнете колекция? Първата английска програма на „Левски“ в Европа от гостуването на „Уотфорд“ през 1983 г. Познавате ли историята на „Левски“ в Европа? Опитайте силите си в куиз по темата.

Related posts

Leave a Comment