„София – Запад“: Името ни е подложено на клевети и откровени лъжи

Скъпи читатели на 7dnilevski.com, поради тиражираните в медиите слухове и спекулации относно угрозата от ново наказание на нашия любим отбор и разследването, което се води от УЕФА срещу Левски, нашият екип реши да се свърже с доверен човек от фракцията „София – Запад“, за да разберем, каква е истината от първа ръка.

Ето какво споделиха от „София – Запад“ за нашата медия:

Преди двубоя със словашкия тим Ружомберок, Калоян Зарзанов е бил на стадиона, като кординатор. Неговата работа е била да следи за влизането и излизането на феновете на Левски, да проверява за знамена, пиротехника и забранени символи. Въпреки проверките, феновете без билети отново вкараха знамена със символи и обвиниха „София – Запад“ за това, но въпреки обвиненията, въпросните фенове от нашата фракция не бяха допуснати на стадиона в деня на мача. Защо не бяха допуснати феновете на „София – Запад“ ще обясним така:

Полицията е решила да не допусне феновете въпреки, че абсолютно всички са били с документи за самоличност и билети за мача, защото имали забранени символи по тениските и татуирани такива по телата им. Когато обаче пристигат феновете на „Южна дивизия“, дори и без билети, те биват допуснати на мача.

Ние от “София Запад” отлично знаем, че сме виновни за вчерашното земетресение в Бали, пожара на Пелопонес преди дни. Свикнали сме да сме винаги “черните” и вечно “виновните”, но не и този път! Не и за това знаме!

Ние не сме правораздавателен орган, за да посочваме виновници, но ние сме левскари, които повече от всичко искат да се върнат на стадиона, за да подкрепят любимия си отбор, защото в добро и лошо сме до него, за да му помагаме и браним честта му, а не за да докарваме глоби и закрити врати!

instagram.com/7dayslevski

facebook.com/7dnilevski

7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment