Най-слабият мач на Левски през сезона поражда много въпроси

Капитанът на Левски – Живко Миланов застана пред журналистите, след като „сините“ допуснаха поражение от Ботев (Пд) с 0:1. Ето, какво сподели той:

„Левски не игра добре. Това беше най-слабият ни мач до момента. Не влязохме добре в мача, после играта се накъса. Те лежаха през една минута. Нормално е тази загуба да ни наруши плановете, защото най-вероятно ще изостанем още от Лудогорец“.

„Първото полувреме не влязохме добре в мача. Второто се опитахме да реагираме, но ни вкараха гол на контраатака и после беше трудно. Бъдещето ще го разберете по-нататък. Още няма разговори за мой договор. Каквото прецени Левски – това е“.

Считайки себе си за отговорна медия, която е изцяло в полза на „синя“ България и всички фенове на най-великия отбор в България, от своя страна ние си задаваме нашите въпроси към Ръководството на Левски. Убедени сме, че те ще стигнат до него, защото знаем, че нашата медия се следи от ръководните органи в Левски. Ето, какво се запитваме ние – като екип:

  1. Ако това не е дузпа , то кое би могло да бъде? /Справка – снимката/.
  2. Защо никой от Ръководството на Левски не обелва дума?
  3. Защо треньорът казва, че щом съдията не е дал дузпа в ситуацията, значи няма?
  4. Къде е спортният директор да подаде жалба срещу Станислав Тодоров и да каже, че нашият клуб не иска този съдия повече да свири мачове на „сините“?
  5. Къде сте господа ръководители?
  6. Кога нашият президент Георги Попов ще дойде да изгледа един мач?
  7. Кога нашият благодетел ще дойде на Герена? Това са все въпроси, на които се опитваме да намерим отговори. Дано да успеем. Само Левски!

Related posts

Leave a Comment