Попов пред 7dnilevski.com : С това ръководство на Левски бих се завърнал

Повече от 15 години по-късно вече бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов може да се завърне в родния си клуб. Нападателят може да премине в Левски, откъдето тръгна за големия футбол.

Попето в момента е собственост на руския Ростов. Там обаче нещата не са добре от финансова гледна точка и медиите в страната тръбят, че голяма част от звездите, начело с наставника Валерий Карпин, ще си тръгнат, защото не са получавали заплати по три месеца.
32-годишният нападател, който е използван като халф от Карпин, имаше предложение да се завърне на „Герена“ и преди, но тогава предпочете да остане в Русия. Самият той неведнъж е обявявал, че иска да поиграе още няколко години в чужбина, преди да се завърне у нас.

Ивелин Попов прекара пет години в школата на Левски, преди да си тръгне шумно в посока Фейенорд заедно с друг юноша на клуба – Иван Бандаловски. Впоследствие двамата заиграха в Литекс, а от Ловеч Попето замина за Турция, впоследствие и за Русия.

Нашата медия се свърза днес с Ивелин Попов, който разкри, че има реален интерес към него от Герена, но е рано все още да се говори за нещо конкретно. На въпрос, дали би приключил кариерата си на „Герена“, Попов заяви, че с правилните хора по всички етажи на властта в Левски, каквито са в момента, не вижда причина да не го направи!

Instagram.com/7dayslevski

Facebook.com/7dnilevski

7dnilevski.com

Related posts

Leave a Comment