Левски е на финалната права за новото попълнение

В понеделник трябва да има раздвижване около евентуалния трансфер на халфа на Ваалвайк – Стайн Спирингс в Левски. От „Герена“ вече признаха, че имат интерес към 23-годишния полузащитник и водят преговори с клуба му, който е последен в холандския елит, за откупуването му, пише „Тема спорт“. В момента сините опитват да смъкнат цената на играча. Причината е, че той има договор с Ваалвайк до лятото и вече може да се пазари с други клубове, в които евентуално да премине след края на сезона като свободен агент.

През есента Спирингс бе несменяем титуляр. Той взе участие в 17 от 18-те мача на тима си. В тях вкара 3 гола и направи 3 асистенции. На 6 януари, понеделник, Ваалвайк заминава на зимен лагер в Португалия. От „Герена“ се надяват дотогава да успеят да го уредят и играчът да лети към България, а не към Иберийския полуостров. Вече стана ясно, че Спирингс дори е преминал медицинските тестове в Левски и остава единствено клубовете да се договорят.

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че ако преговоpите за Спирингс пропаднат, клубът е набелязал и друг офанзивен халф, кой да привлече. Шефът допълни, че се надява на първата тренировка на тима на 9 януари, четвъртък, да има поне още едно ново попълнен ние. До момента сините привлякоха фланговия играч Деян Лозев от Арда, както и полузащитника Симеон Славчев, дошъл като свободен агент.

Related posts

Leave a Comment