Стайн Спирингс пред 7dnilevski.com: Може би!

Холандският плеймейкър на Валвайк Стайн Спирингс коментира пред 7dnilevski.com информацията, която непрекъснато се тиражира в медиите относно неговия трансфер в Левски.

Нашата медия се свърза лично с футболиста, за да го попита, какво се случва покрай неговото преминаване на „Герена“. Нидерландецът не беше особено сговорчив, но склони на кратък разговор. На въпроса ни „Ще се случи ли трансферът му в посока Левски“, Стайн беше лаконичен и каза: „Може би!“.  Той потвърди, че е бил в София и условията на „Герена“ са му допаднали. Също така е харесал и града. Спирингс направи много важно уточнение, че сега топката е в ръцете на ръководството на двата клуба, които трябва да се договорят за детайлите по отношение на трансфера. Ясно е, че „сините“ ще трябва да платят трансферна сума, тъй като желаният от тях футболист има договор с Валвайк до края на сезона.

Пред нидерландските медии треньорът на холандския отбор Фред Грим обясни, че много иска да задържи полузащитника в състава си, но това е невъзможно, тъй като той иска да опита късмета си в друг отбор, което почти сигурно значи, че до броени дни той ще акостира на стадион „Георги Аспарухов“.
„Стайн има възможност да продължи кариерата си в друг клуб и го разбирам, че иска да се възползва от него. Много съжалявам за това негово решение, тъй като лично аз искам той да остане в състава. За съжаление трансферът му е неизбежен. Сега пред него остава единствено да реши в кой точно клуб иска да премине. Ние ще трябва да се фокусираме върху втората част от шампионата и да се справяме без него“, каза треньорът пред „Барбантс Бладет“.

Related posts

Leave a Comment