Търсят се нови отбори на трима от Левски

Левски е натоварил със задачата близки до клуба агенти да търсят нови клубове на трима футболисти, пише „Тема спорт“. Това са халфовете Филипе Нашименто и Франко Мазурек, както и фланговият нападател Насиру Мохамед. Сините ще могат да си позволят да ги продадат, ако успеят да привлекат набелязаните си цели.

Нашименто е с изтичащ през лятото договор и за него може да бъде взета малка трансферна сума. Интересното е, че Мазурек и Мохамед бяха привлечени на „Герена“ през лятото. Аржентинският плеймейкър и ганайското крило обаче имаха големи проблеми с аклиматизацията и така и не се утвърдиха като титуляри. С по-добри изяви се отчете Мазурек, който участва в 20 срещи във всички турнири, в които вкара 2 гола. Мохамед пък така и не попадна в стартовата единайсеторка. Tой в общо 10 мача, в които успя да се разпиеше веднъж – при успеха с 5:1 над Спартак Варна за купата.

Засега тримата ще продължат да тренират с отбора, нито един от тях няма да бъде освободен без трансферна сума. Те ще пътуват и за двата подготвителни лагера на отбора.

Related posts

Leave a Comment