Хушбауер отпада като вариант за Левски

Чешкият национал, полузащитник на Славия Прага Йозеф Хушбауер даде интервю пред чешката телевизия CT Sport, пред която категорично отрече Левски да стои като вариант за неговото бъдеще за продължаване на кариерата му. Нещо повече, Хушбауер заяви, че не знае нищо за оферта от Левски. Халфът сподели още, че разглежда оферти от германски отбори.

Такива, разбира се, не липсват. За интерес към него се знае от отбора на Фортуна Дюселдорф. Днес стана ясно, че в наддаването за подписа му се е включил и друг участник. Отборът от Втора Бундеслига Динамо Дрезден е на път да изпревари Левски за подписа на халфа Йозеф Хушбауер от Славия Прага, пише „Sportbuzzer“.

Според информацията, двата клуба са в напреднали преговори, но сделката все още не е факт. Германското издание твърди, че трансферът не трябва все още да се брои за сигурен, защото има причини, които могат да го провалят.

От Динамо Дрезден водят преговорите със спортния директор на Славия Прага Ян Незмар. Договорът на играча изтича през лятото на 2021-а година, а пражкият клуб желае сега да се раздели с футболиста си, за да успее да му вземе солидна сума пари.

Ръководството на Славия Прага е поставило трансферна цена от 800 хиляди евро на играча. Чешкият отбор е на подготовка в Марбея, а Хушбауер остана в Прага, за да очаква осъществяването на неговия трансфер.

Related posts

Leave a Comment