Изключително добра новина за феновете на „сините“. Всички контроли по ЛЕВСКИ ТВ

Феновете на Левски ще имат възможност да наблюдават на живо контролите, които ще се играят в Турция. По време на втория подготвителен лагер сините ще имат 4 спаринга. В момента ръководството на клуба води преговори с Диема спорт. Телевизията, която излъчва мачовете от родния шампионат, е проявила интерес към проверките на столичани, пише „Тема спорт“. Ако двете страни не се разберат, то Левски няма да остави привържениците си „на тъмно“. Тогава клубът ще предава спарингите пряко по клубната си телевизия.

Столичани стартираха подготовка за пролетния дял на първенството в четвъртък, 9 януари. От 13 до 23 януари те ще са на лагер в Сандански. В момента се обсъжда дали в края му да бъде организирана приятелска среща. Основната част по обиграването на състава ще се състои в Турция. Левски ще бъде в югоизточната ни съседка от 27 януари до 7 февруари. Тимът ще е настанен в курорта Алания.

Възпитаниците на Петър Хубчев ще изиграят 4 контроли. Първата проверка е насрочена за 30 януари срещу арменския Пюник (седмо място в местното първенство). На 3 февруари Левски излиза срещу Македония Гьорче Петров (Северна Македония, 5-и в първенството с треньор Наджи Шенсой). На 4 февруари сините играят срещу националния отбор на Узбекистан до 19 години. В този спаринг Петър Хубчев вероятно ще даде възможност за изява на повечето от младите играчи в отбора, както и на юношите, които ще пътуват за Турция. Последната контрола е на 6 февруари срещу украинския Александрия (5-и в първенството).

Сините подновяват шампионата с дерби срещу ЦСКА-София. Сблъсъкът ще е на 15 февруари, събота, от 15:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Related posts

Leave a Comment