Ще премине ли Валери Божинов в ЦСКА 1948

Любимецът на „синята“ публика Валери Божинов е на крачка от преминаване в ЦСКА 1948, гласи новината на „България днес“. Нападателят е забелязан да влиза в офиса на шефовете на „червения“ клуб. Срещата между двете страни се е провела в събота и е продължила повече от час, твърди ежедневникът.

7dnilevski.com потърси за информация ръковдоството на „червения“ клуб. Ето, какво гласи информацията, идваща от лидера във втора дивизия:

Това е втора среща между босовете на ЦСКА 1948 и Божинов, но новината за неговото привличане е силно преувеличена от журналистите. Валери наистина проведе разговори с Цветомир Найденов, но те не са свързани с възможността той да заиграе с червената фланелка, а с неговото привличане като рекламно лице на Еfbet България, Efbet Сърбия и Efbet Италия. Самият Найденов опроверга новината за трансфер на нападателя в ЦСКА 1948 в социалната мрежа, непосредствено след нейното разпространение.

Валери не иска да спира с футбола. 33-годишният играч смята, че в него още има хляб, но той желае да си намери отбор в чужбина.

Related posts

Leave a Comment