Левски готви изненада с чисто нова халфова линия

Скоро може да настъпни краят на една епична сага и Левски да се окаже с изцяло подновена халфова линия. След като стана ясно, че вчера агентите на трима от халфовете са привикани на разговор с ръководството на 26-кратните шампиони, то развръзката съвсем скоро предстои. Вече и на най-големите оптимисти трябва да е станало ясно, че Павел Колев и Ивайло Петков дадоха ясно да се разбере, че няма да оставят нито един футболист да извива ръцете на ръководството на клуба. Хали Тиам, Мартин Райнов и Фелипе Нашименто са триото, което е на дневен ред на масата за преговорите.
Погледнати в хронологичен ред нещата стоят по следния начин: Хали Тиам желае невъзможното и както е тръгнал, вероятността да бъде замразен до края на сезона е доста голяма. Предвид факта, че „сините“ преговарят с друг дефанзивен халф, това е все по-възможно и като че ли вече е неизбежно. Нещо повече – все по-много от феновете подкрепят становището на клуба, да не оставя самозабравили се футболисти да искат невъзможното от тях и да надхвърлят определения вече таван на заплатите на „Герена“. Мартин Райнов е следващият с изтичащ договор в края на сезона. Най-вероятно той ще остане в Левски тъй като вече стана ясно, че той ще бъде преквалифициран от старши-треньора в централен защитник, тъй като алтернативите при централните защитници не са много, а мачовете до края на сезона не са малко и столетниците ще трябва да се борят на два фронта.
Колкото до Фелипе Нашименто – то той е изваден на тезгяха и в момента е ясно, че му се търси друг клуб и той да бъде продаден. Португалецът така и не успя да се наложи в състава на Хубчев и показа колеблива игра през изминалия полусезон. С оглед на това, че Левски вече се сдоби с двама нови в халфовата линия в лицето на Стайн Спиерингс и Симеон Славчев и с оглед на това, че се водят усилени преговори с друг дефанзивен халф, който може да се окаже съвсем скоро на лагера в Сандански, като че ли вече всичко е ясно и Левски ще си има чисто нова халфова линия.

Related posts

Leave a Comment