Двучасовата среща между феновете и ръководството на Левски приключи

Срещата между запалянковци на Левски и Васил Божков завърши. Тя се провежда на стадион „Георги Аспарухов“.

Забелязани бяха запалянковци на Левски от всички фракции, които говориха с Божков за ситуацията около Левски, предвид проблемите, които се очертават за генералния спонсор.

Източник: LAP. bg

Основната тема на разговор е била законопроекта, внесен от Валери Симеонов и още петима депутати от парламентарната група на „Обединени патриоти“, който предвижда сериозно лимитиране на дейностите на частните лотарии в България и прехвърлянето на огромен пазарен дял в ръцете на държавната лотария . Това пряко касае футболния клуб, тъй като както се знае Национална лотария е основен спонсор на „сините“ и голяма част от бюджета на клуба се подсигурява именно от „Ню геймс“ АД, където Васил Божков е с мажоритарен дял.

Собственикът на Левски за първи път проведе подобна среща с привържениците на клуба, откакто пое неговото управление. Той не е присъствал на нито един официален мач на отбора. Божков разкри своите опасения пред феновете, че ако промените в Закона за хазарта минат, средствата за Левски драстично ще намалеят, което само по себе си не е никак добра новина за привържениците на „сините“, предвид инвестициите, които бяха направени през последната година от новия собственик и стабилизирането на отбора. Очаквайте още подробности.

Related posts

Leave a Comment