Симеон Славчев: Долу ръцете от светинята Левски

Новото попълнение на Левски Симеон Славчев говори пред медиите по време на лагера в Сандански.

Ето какво каза той:

„Добре минава всичко. Най-важното е, че сме здрави, няма контузии. Всичко е супер за момента. При Хубчев винаги колективът е бил на първо място. Гръбнакът на отбора се запазва. Всеки тренира на максимума на възможностите си. За последната една година се върви във възходяща линия – в структура, йерархия, организация. Нивото е европейско, за България отлично.

Какво се случва със собственика Божков е далеч от моите задължения. Всичко в клуба върви нормално. Футболистите са концентрирани върху работата. Единственото, което бих искал да кажа е: Долу ръцете от светинята Левски! Нека вървим стъпка по стъпка, имаме още един лагер да направим, още да изясним някои неща в тактиката. Амбициите на Левски са винаги високи. Отборът, който виждам, е готов за подвизи. Детска мечта е да играя на „Герена“, да усещам адреналина, емоциите“, каза Славчев.

„Както върви клуба, съвсем скоро трябва да вземем трофей. В съблекалнята всичко е спокойно, ако визирате нещата, които се тиражират по медиите, всички сме спокойни, концентрирани сме изцяло на терена, в тренировъчния процес и нищо друго не ни касае“.

Related posts

Leave a Comment