Валери Симеонов взе отношение по темата „Левски“

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов взе отношение относно бурните събития през последните дни в Левски. Той заяви пред медиите, че държавата няма да позволи ликвидирането на "сините" по финансови причини.

"Няма да се откажа от Закона за хазарта - държавата няма да допусне ликвидирането на един отбор по финансови причини", каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред журналисти днес.

Ето какво добави той, най-вече за футболния Левски:

"Законопроектът стана още по-прецизен, още по-взискателен и още по-полезен за държавата. Недейте очаква някой да премисли, особено пък аз.

Не е ясно какъв е размерът на спонсорството по отношение на Левски. На думите на основния спонсор не мога да вярвам. Има доста разминавания в цифрите, които той споменава, както и неговите представители.

Дали е толкова значимо и дали то определя съществуването на отбора. Във всички случаи държавата не би трябвало и аз мисля, че няма да допусне ликвидирането на един отбор по финансови причини. Ако те сами си го направят със своите резултати, това си е техен проблем", коментира Симеонов.

Related posts

Leave a Comment