Васил Божков назова причината, поради която би спрял да финансира Левски

Васил Божков наруши своето мълчание и говори пред медиите за сегашната ситуация в Левски. Той заяви пред многобройните привърженици на тима в залата на стадион „Георги Аспарухов“, че ще преустанови финансирането на клуба, ако се приеме новия закон за хазарта. Това им съобщи и по време на първата си среща с тях…

За пореден път благодетелят на столетниците изрази надежда, че нещата може и да се променят към положителна посока за него и лотарията, след като най-изявените привърженици на Левски се срещнат с министър-председателя Бойко Борисов.

„Дали ще помогне това нещо за здравето на нацията, този закон? Валери Симеонов закара вода и в Перник, както знаем… Феновете са тук, попитайте ги дали ще блокират София. Аз разговарям с тях за бъдещето на Левски и само за това. Информирал съм ги за последствията, които могат да станат“, каза Васил Божков.

„Ако одържавят лотарията, няма да имам възможност да финансирам клуба. Готов съм да остана начело, но не виждам смисъл. Сега феновете ще направят среща и ще дискутират. Надявам се премиерът да вземе правилно решение. Кой съм аз да говоря с премиера?“, заяви Божков на втората си среща с фенове на Левски в рамките на няколко дни.

Related posts

Leave a Comment