„Син“ национал взе превантивни мерки и се покри със семейството си в планината

Футболистът на Левски Симеон Славчев взе превантивни мерки по време на пандемията с коронавируса, предпазвайки здравето си и това на семейството си, твърди Блиц. Националът се е барикадирал в близост до планината с жена си Сара и момченцето им Антоан.

От петък насам Славчев и най-ценните му хора не са се показвали навън, спазвайки стриктно мерките на властите, които бяха въведени в извънредното положение в цялата страна с цел ограничаване на разпространението на заразата COVID-19.

Вече четвърти ден Симеон Славчев не е излизал дори за покупки до магазина. Полузащитникът на Левски предварително помислил за това, като напазарувал солидно количество хранителни продукти преди със семейството си да се барикадират.

Халфът, който се възстановява след операцията на пръст на крака, в момента е принуден да тренира при домашни условия. Преди дни пък отново посетил „Пирогов“, където му премахнали конците. При сегашната обтегната обстановка Славчев не възнамерявал да излиза навън и заедно с жена му преценят, че е най-добре да продължат да са затворени и да не се срещат с други хора.

Както е известно, футболистите на Левски са разпуснати и тренировъчният процес е преустановен.

Related posts

Leave a Comment