Димитър Иванков: Чест прави на правителството и щаба за това, което направиха

Легендарният вратар на столичния гранд Левски Димитър Иванков похвали действията на щаба и правителството в битката с COVID-19. Също така бившият вратар на сините обяви, че е оптимист за бъдещето на клуба, въпреки че в момента той е застигнат от жестока финансова криза.

„Надявам се по-скоро да отмине всичко това. Чест прави на правителството и целия щаб за това, което направиха. Ние само можем да им свалим шапка, защото сме страната с най-малко заразени и жертви до момента. Особено тук, на Балканите. Естествено, че на всеки му липсва спортът, всеки иска да излезе от вкъщи. Надявам се в най-скоро време да излезем, да се поразходим и естествено да спортуваме, защото спортът е здраве“, каза Иванков, след което говори и за Левски.

„Естествено, че съм оптимист за Левски. Защо да не съм? Левски е доказал през годините, че може да разчита на милионите си фенове и последните месеци бяха доказателсто за това нещо. Оптимист съм и съм сигурен, че ще излезем от това нещо с общи усилия. Нека да отмине тази пандемия и тогава по-трезво може да се мисли за спорта и футбола“, допълни Димитър Иванков.

Related posts

Leave a Comment